Menú

Volta a Peu de les Falles

Publicado el: 19 de septiembre de 2017

S’obri el termini d’inscripció a La Volta a Peu

Fallers, arriba el moment de la inscripció a la Volta a Peu de les Falles.

El pròxim dia 25 de setembre s’obrirà el termini d’inscripció i pagament per a la 8ena Volta a Peu de les Falles. Esta carrera del Circuit Divina Pastora 2017 està organitzada per la Fundació Esportiva municipal de València en col·laboració amb Junta central Fallera i el Club Runners Ciudad de Valencia.

El termini d’inscripció acabarà el dia 12 d’octubre a les 20.00 h, o quan s’arribe a les 2.000 inscripcions. La inscripció es farà a través de la pàgina web www.carreras.deportevalencia.com i tindrà un cost de 2,55€ per corredor.

La carrera es disputarà el pròxim diumenge 15 d’octubre, amb eixida a les 9.00 hores. Recordem que hi ha premis per als tres primers fallers i falleres classificats. Així mateix, hi haurà premis per a les tres primeres falles classificades. En la classificació per equips puntuaran els 5 primers integrants de la comissió en cada categoria comptabilitzant la suma de temps reals.

Com a novetats, enguany s’inclouran classificacions (masculina i femenina) per a persones amb diversitat funcional i un premi a la falla amb més participants que acaben la carrera, bé corrent o bé caminant.

Enllaçant amb això últim, cal destacar que enguany la carrera es podrà fer caminant, de forma que qualsevol faller hi puga participar. Amb això esperem que els fallers puguendisfrutar d’un diumenge diferent, divertit i amb bon ambient faller i esportiu.

Nota important

Els fallers que estiguen apuntats al circuit i no recorden si s’apuntaren com a fallers a la prova han de consultar-nos mitjançant un correu electrònic a deportes@fallas.com indicant-hi nom complet, falla, número de cens i dorsal.